JIHAA! Olemme päässeet jo osaan 20. Mahtavaa! Mutta, koska kesä lähestyy uhkaavasti, minäkin rupean uhoamaan. Kesäkuussa päivitysmäärä vähentyy huomattavasti, alkukesästä ei tule yhtäkään uutta päivitystä, kesäkuussa Strösellat on siis tauolla. Heinäkuun loppupuolella saattaa tulla, mutta en lupaa mitään. Koulujen alkaessa viimeistään pääsette nauttimaan Ströselloista jälleen. Kirmailkaas kunnolla kesälaitumilla. *virn*

...

Heei, vinkki! Katsokaas sukupuu, löydätte osat laatikosta.

20_1.jpg

Nalle katsahti ylöspäin, ja oli vähällä sokaistua. "Mikä hemmetin valo täältä pilkistää?"

20_2.jpg

Yhtäkki Nalle tunsi maan jalkojensa alta katoavan, ja tarrasi siihen kiinni, mikä oli lähimpänä. Toisin sanoen kaukoputken silmärakoon. [hih] "Apuaa! Sorjaaa! Taavii!! Mitä täällä tapahtuuu?"

20_3.jpg

Sorja juoksi pihalle, mutta Taavista ei näkynyt kuin pieni valopilkku taivaalla. Mitä ihmettä oli tapahtunut? Sen täytyi olla toisen maan asukkeja. Sorja oli kauhuissaan. Entä jos Nalle ei palaisi koskaan?

20_4.jpg

Aamulla, tuntia ennen töiden alkamista avaruusalus kaahasi pihaan.

20_5.jpg

Avaruusalus rupesi sylkemään sinistä ainetta, olisiko myrkkyä. Ovi vaan ei auennut. Mikä oli pielessä?

20_6.jpg

Kyllä se aukesi, kun oikea avain löytyi. Sisältä näkyi vain valoa, ja lisää sinistä myrkkyä.

20_7.jpg

Sorja ehti pihalle kauhistelemaan aluksen karmeaa meteliä. "Taivas sentään, mikä melu! Eikö tämä voisi jo loppua, haluan vielä nukkua."

20_8.jpg

Aluksen oviaukosta näkyi vihreä ja kolmivarpainen jalka, ja sen jälkeen Nalle. Näyttäisi pahasti siltä, että herramme, tuleva isä, putoaisi jaloilleen.

20_9.jpg

Ja pah, vain kissat putoaa jaloilleen. Nalle teki tyylikään mahaplätsin, eikä liikahtanut moneen simminuuttiin.

20_10.jpg

... Kunnes älysi mitä oli tapahtunut. Leuka meinasi revetä naamasta irti, ja OMG ilme pölähti kasvoille.

20_11.jpg

Onneksi avaruusalus lähti. Seuraava pysäkki olisi talon koivu, alus lähestyi uhkaavasti vanhaa koivu herraa.

20_12.jpg

"Oh, Nalle. Sinäkö se vain olit? Onneksi palasit, en millään selviä sisällä olevasta tiskivuoresta. Kummallisesti sinä eilen katsosit, oliko tuo jokin työkavereistaan? Saisi huollattaa kulkuvälineensä -mikä se sitten onkin, karmea meteli siitä tulee!"

20_13.jpg

Pienen juttu tuokion jälken Sorja palasi sisälle. "Hmm. Nämä hiukset ei taida olla oikein tulevan äidin juttu? Ei. Jospa hiukan leikkaisin, ja.."

20_14.jpg

".. vielä huivi paikoilleen. Oh! Ihan kuin äiti! Minä tosiaan olen äiti!"

20_15.jpg

Loppu aika raskaudesta Taavi ja Sorja vietti maalaten. Milloin mistäkin aiheesta.

20_16.jpg

"Nalle! Supistukset! Aiii! Minuun sattuu! TÄNNE JA HETI NALLE"

20_17.jpg

Nalle kuuli kutsu huudon, ja juoksi puutarha hommista. Ehtipä vaihtaa synnytysvaatteisiin -Köh, siis vaatteisiin mitkä saa likaantua.

20_18.jpg

Kätilökin oli paikalla. Tuo blondi siis. Nalle vain katsoi kauhistuneena verenmäärää. Kätilö taas mietti miten lattian saisi puhdistettua verestä.

20_19.jpg

"Härreguud, mikä lemu! Minähän en tuohon naiseen koske haiseekin." Kätilön mietteitä.

20_20.jpg

Maailmaan saatiin kuitenkin Sorjan omalla avustuksella ruskea hiuksinen poika, nimeltä ... En taaskaan muista, samperin dementoituneet aivot. Mutta katsokaa! Sillä on ladatut kulmakarvat!

20_21.jpg

Kaikki onnitelivat uutta äitiä, ja isää, sekä komeaa lasta. Sorjakin oli yhtä hymyä.

20_22.jpg

Sorja malttoi antaa vauvan isänkin syliin. Voi kyllä, tämmöisiä kääreitä tulisi hankkia lisää.

20_23.jpg

Niimpä vauva Taavin hoitoon, ja makuuhuoneen puolelle. Mitäpä nyt odotella.

20_24.jpg

Taavi oli onnellinen pienten varpaiden johdosta. Siitä oli kauan, milloin viimeksi pienet varpaat olisi temmeltänyt talossa.

20_25.jpg

Aamulla Nalle voi pahoin. Vessassa hän voivotteli vatsaansa kovaan ääneen.

20_26.jpg

Ja kyllähän sitä laattaakin lenteli. Ettei vain ruokamyrkytys olisi asialla.

20_27.jpg

Töistä tultua Sorjaa oksetti, ja Nallen maha kasoi. Mitä tämä merkitsee? Sorjalle asia oli jo tuttu, viime yönsänky leikit ne vain tuotti tulosta. Mutta Nalle?

20_28.jpg

Illalla Sorjankin maha kasvoi. Nalle oli onnellinen, pian talossa olisi uusi N&S jälkeläinen.

20_29.jpg

Sorja kokeili Nallen mahaa, ja tunsi selvän potkun. "Kultaseni. Muistatko mitään siitä ufo reissusta? Minusta tuntuu, että masussa velloo toisen maan olio.." - "Kyllä he jotain kokeita minulle teki. Tämäpä mielenkiintoista, voisin saada suuren määrän rahaa, jos hiukan mainostan..." - "Ei, sitä sinä et tee. lapset ei saisi onnellista elämää! Unohda koko juttu, sitä paitsi minä haluan hiukan tutkia näitä lapsia." Ainiin, en ole muistanut kertoa, Nalle on mammonatavoitteinen, ja elämäntavoite sairaalanjohto. Sorjalla taas tietotavoite, ja sama elämän tavoite kuin Nallella.

20_30.jpg

"Entäs täällä masussa? Me odottelemme nyt kilpaa lapsia. Valitettavasti täältä löytyy normaalia sorttia oleva lapsonen. Valitan rouvaseni, masunne eliö ei ole mitenkään erilainen. Normaali ihminen."

---

Tähän päättyy osa 20. Kesäloman jälkeen tavataan viimeistään, heipat vain kultasein. En muuten aio jatkaa, ellen saa kesällä 6 kommenttia. Tämä on uhkaus. *virn*