Pöö vain teillekkin. Monien jaksojen ajan (suurinpiiretin 6) ajan kuvat on mitä on, koittakaa kestää. ;D

1_2.jpg

Tämä tässä on kantaäitini Ella. Ella on suosioa tavoitteleva sim, joka tahtoo päästä julkkiskokiksi. (hhaha, en usko että se tulee koskaan toteutumaan.)

1_3.jpg
Tässä on Ellan alkeellinen talo. Ella aloitti elämänsä x-treme startilla, joten rahaa oli vain niukasti. Taisin muuten mainita tuon jo? ^^ Huomatkaa, olen käyttänyt familyfundsia, en tykkää isoista tonteista.

1_4.jpg
Heti seuraavana päivänä Ella onnistui rikkomaan suihkun, ja vettä valui kaikkialle. Eikun moppi heilumaan!

1_5.jpg
Eilen ostetut kiinalaiset ei ollutkaan enää syömä kelpoista, ja Ella sai ruokamyrkytyksen. "Kyllä kiinalais ruoka saisi säilyä pitempään!" Ella tiuski oksentaessaan.

1_6.jpg
Onneksi viikko kului nopeaa, ja heti maanantai yönä Ella pirautti ennustaja eukolle, ja pallon sisältä tupsahti Mikko Möllöinen. Ella ihastui Mikon "alkukantais ihmismäiseen" ulkonäköön, ja siitä se sitten lähti. ;) Ja mihinkäs niitä kuvia on kadonnut?

1_7.jpg
Ella päätti kosia heti Mikkoa. (Mikko on muuten valmissim ,en tiennyt sitä vielä tuossa vaiheessa.) Mikko joitui shokkiin, mutta suostui loppujen lopuksi.

1_8.jpg
Ella oli tienannut jonkin verran työssä, ja sai itsensä ympärille rakennetua kolme seinää. Vatsakin oli pyöristynyt kummasti... ;>

1_10.jpg
Eipä odotuksessa kauaa mennyt, kun maailmaan purskahti pieni Mikki. Mikki peri Mikon ruskeat hiukset, mutta silmien väriä en muista. Ellalle oli raskauden aikana kertynyt muutama liikakilo. Ne täytyisi saada äkkiä pois, Ella tuumasi.

1_11.jpg
Eräänä yönä Ella jutteli naapurin miehen kanssa, ja saattoi siinä juttelun sivussa pientä silmäpeliä olla. Mikko oli tulossa tuomaan kukkia treffeiltä, ja juuri sopivasti hän näki, mitä peliä Ella pelaa. Mikko ei sitä sulattanut, vaan kävi heti Ellaan käsiksi. "Naisten hakkaaja, minulla oli vain roska silmässä!!" Ella huusi itkun sekaisin tuntein, ja juoksi sisälle. Nojaa, sisälle ja sisälle, voiko tuota kutsua taloksi?

1_12.jpg
Mikki kasvoi pian taaperoksi, ja hänestä tuli... Varsin komea poika.. (MIKÄ MENI PIELEEN?!)

1_13.jpg

Ella tahtoi uuden miehen, muttei samanlaista kuin Mikko. Niimpä tutulle eukolle soiteltiin, ja tällä kertaa pallon sisältä tuli varsin komea tapaus. Itse Kreivi. Ellalle tämä mies kävi vallan mainiosti. Mainittakoon että Ella ei tainnut huomata Kreivin outoa ihon väriä, ja jäätävää katsetta.

1_14.jpg
Niimpä Kreivi muutti taloon. Kreivi toi ruhtinaalliset 50 000 simeoleonia taloon, ja kohta pieni mökki seisoi Ellan surkean kolmiseinä talon päällä. Kreivi ehti juuri ja juuri juoda antivapiirin, ennen kuin aamu koitti, ja Ella heräisi.

1_15.jpg
Kohta olikin taas Mikin aika kasva. Jostain syystä Mikki oli suuttunut äidille, Mikin suhde äitiin oli -70. Johtuisiko siitä, että Ella syrji lastaan jonkin verran...? No, Ella ei ainakaan pitänyt Mikin ulkonäöstä. Selän takana Ella vain irvisteli.

1_16.jpg
Kreivin, ja Ellan rakkaus kukoisti. Lyhyen odotuksen jälkeen maailmaan putkahti pieni Kalle. Äitnsä silmät, ja isänsä hiusten väri oli tämän pojan juttu.

1_17.jpg

Yöllä Ella oli miettinyt päänsä puhki, ja seuraavana päivänä hän soitti Mikolle, ja käski tulla kylään. Ei edes ovikelloa ehtinyt pimputtaa, kun Ella jo oli hänen naaman edessä. Ella otti jäätävämimmän katseena, tiukimman ilmeensä, ja herisevän sormen. "Eroan sinusta Mikko! En tahdo nähdä sinua silmissäni! EN IKINÄ!" Harmikseen Ella oli hiukan sekaisin, ja osoitti taloa, mistä olisi voinut saada käsitteen, "Mene sisään."

1_18.jpg
Ja kun Mikko oli lähtenyt, Ella otti elämässään seuraavan askeleen. "Oi kreivi, olet kuin voikukka, ja minä taasen ruusu. Yhdessä maailmaan tulee monta kullansurkua, eh, tarkoitan nuppua. Tuletko miehekseni?"

1_19.jpg
Ja pian sitä oltiinkin mies, ja vaimo. Aijai, hääyö olisi vielä edessä...

1_20.jpg

Kummallista kyllä, vaikka Kreivi ei ollut enää vamppyyri, kävelytapa istui syvällä Kreivissä. Ainakun Ella otti puheekseen tämän oudon tavan Kreivi vain tiuskaisi "Huuliherpes." Ja käveli pois.

1_21.jpg
Mikki oli ilmeisesti huomannut, ettei ole järin komea poika. Niimpä hän peitti kasvonsa maskiin, ja kaivoi ääliömäisen festari hatun.

---
Kaiken kukkuraksi Mikki rupesi roskis dyykkaamaan. Kerran Ella näki pojan kaivamassa roskista, ja kun kysyi mitä hän tekee, Mikki vain ilmoitti "Etsin iskää. Oletko nähnyt häntä?". Ella lähti punaisena, ja mutisten jotain..

1_23.jpg
Kun Kalle kasvoi taaperoksi, Kreivin isän vaistot heräsivät. Kantaessaan Kallea, hän mutisi "Krr.. Pois tieltä, minun lapseni, MINUN reviirini!!"

1_24.jpg
Ja kuinkas ollakkaan, Ella sai ensimmäisen tyttärensä! Katieksi ristitty tyttö peri äitinsä silmät. Hiukset oli ruskeat.

1_25.jpg
Kallesta kasvoi komea poika. Kalle oli perinyt ihan selvästi kreivin nenän. Tuo iho on kyllä aika naisellinen. Poistanpa sen. ^^

1_26.jpg
Mikki kasvoi lyhyen lapsuuden jälkeen teiniksi. Yliopistoon tämä poika lähtisi huomenna, se olisi varmaan.

1_27.jpg
Taksi tuli, ja haki Mikin yliopstoon. Yöllä Ella oli onnistunut pyyhkimään ääliömäisen maskin Mikin naamalta, mutta aamulla Mikki oli kaivanut talon isoimmat lasit pärstänsä peitoksi.

1_28.jpg
Pikkuisen Katien oli aika kasvaa. Ella puhaltelit kynttilät, ja pian Katie saisi lennellä ilmassa.

1_29.jpg
Katiestä kasvoi kalju tyttö. Varsin nätti, luulenpa että tässä olisi tuleva perijä.

1_30.jpg
Katie rupesi heti leikkimään omalla soittopellillään. Katie ymmärsi tosin koko tarkoituksen väärin. Hän söi "kapulaa", vaikka sillä olisi kuulunut soittaa.

 

Teh End. Kommenttia kiitos.