(Psst, nimestä kiitos Mimalle.) Aloitetaan.

4_1.jpg

Onnea vain sinulle Paavo. Hmm, mitäköhän varten aina on hauis kuvia. Ehkä minä sitten tykkään niistä. :D

4_2.jpg

Ja Katie perässä. Ainut kuva Katiesta teiniä, oikein yöpukupäällä. Noniin Paavo ja Katie, hus hus, yliopistoon siitä!

4_3.jpg

Kappas vain, minua toteltiin kerrankin. Katie ja Paavo siis muutti Academia Simulumiin, pieneen yksityiskämppään, joka aloitti heti bugimisen.

4_4.jpg

Mahtavaa, heti ensimmäisenä iltana Katiella oli poika ystävä. Joel on tämän herran nimi. Aika komea,  mutta nyt parturiin, ja hiuksia lisäämään. Melkein voisi luulla että yliopisto jätetään tämänpäivän sisällä...

4_5.jpg

Kuten huomaatte, nuoripari palasi heti kotiin. Kulmassa näette Katielle tullut kasvuvaatteen olkapäänhelmaa, mikä se sitten onkin. Ah, tottakai, ei unohdeta koukkunokka Benjaminia. Niin, tämä pieni nörtähtävä poika kasvoi tosiaan teiniksi, kädet oli Benjaminin suuri ihmetyksen aihe. (ei hauis kuvaa!!)

4_6.jpg

Ja kun Benjamin oli lähetetty yliopistoon, niin Katie polvistui ja kysäisi Joelilta kättä. "Eikös tämän pitäisi olla miesten juttu, siis kosiminen?" "Ole hiljaa, ja sano kyllä." Oli parin romanttiset puheet.

4_7.jpg

Kappas vain, ei se Benjamin lähtenytkään ennen polvistumisia. No, mitäpä siitä, yöpuvussa on ana hyvä lähteä yliopistoon, eikö niin koukkunokka Benjamin?

4_8.jpg

Ja yöllä kesken parhaiten nokosten aikana tuorepari tanssahteli alusvaatteisillaan olohuoneen lattialla häävalssiaan, mikä olisi todennäköisesti pian... Arr, en-saa-sitä-sanaa-päähäni-minkä-kuuluisi-tulla-tähän-kohtaan.

4_9.jpg

Ja varaslähdön jälkeiset ongelmat myllersivät Katien mahassa. Naimisiin ja äkkiä!

4_10.jpg

Ja näin sai Joel Katien itselleen ja toisinpäin. Rengastus sujui ongelmitta, mutta Katie halusi välttämättä mustan mekon. "Mutta kulta, valkoinen mekko on parempi vaihtoehto, ei me mennä hautajaisiin!" "Älä kuule sinä siinä valita, minä pistän sitä päälleni mitä haluan." Ja kuinkahan kauan tämän parin yhteiselo sujuu.

4_11.jpg

Ja näin nämä kaksi vaihtoi sylkensä, ja painuivat makuuhuoneeseen. Hups, turhaa nyt sinne mennä, Katie saisi kuitenkin jo lapsen, varaslähdöt mrr.

4_12.jpg

Ja näin. Katie rupesi nukkumaan ruookalautasella. Tervetuloa kerhoon.

4_13.jpg

Ja sitten kakunleikkuuta. Jep, aika paljon hääkuvia.

4_14.jpg

Ja tämän syöttökuvan jälkeen saatte unohtaa hää hörselit sillä....

4_16.jpg

..Lalli tahtoi kasvaa. Ihan ookoo, eikö? *vinkvink*

4_17.jpg

Ja Milli perässä. Ei kovin pahoja, tahtoisin tosin noille 2 nenät. ;D

4_18.jpg

Noh, tämä pieni Anniina Ballerinaa, krhm eikun siis Milli Ballerina harjoitteli aina iltaisin. Joelkin kyykkii tuolla takana.

4_19.jpg

Lalli! Kun värjätään hiuksia, ei käytetä tussia, vaan hiusväriä, ja kysytään äidiltä (köh, tässä tapauksessa isältä) lupa. No, tehty mikä tehty, ihme kun ei minihametta.

4_20.jpg

Kesken kypärällä leikkimisen Katien maha pompahtaa uhkaavasti. Uu, söpöä, seuraava sukupolvi siellä vain ilmoittaa olemassa olostaan.

4_21.jpg

En tiennytkään että kun ottaa kypärän pois, tulee tuo ällöttävä violettitummanpunainen yhdistelmä puku. Nam. Ja minäkun ehdin jo pitää juhlat ihan ookoolle mama asulle.

4_22.jpg

Niimpäniin, Lalli. Sinäkään et ole täydellinen. Yritä nyt vain syödä se musta mikä-nyt-sitten-onkin ja sen jälkeen opiskelet ruuanlaittoa.

4_23.jpg

Kappas vain, varhaisteini ja sottapytty kirjan ääressä.  No, hyvä niin.

4_24.jpg

Voi ei, Milli! Miksi alieneilla ei ole tapoja? Joku ihmeen possu sinusta on kuoriutunut vai? "Nyt Milli ne sormet pois suusta, ja pureskele ainakin 30 kertaa, ei tuollainen ole ihmisen tapoja!" Ella tiuski. Kukakohan on noussut väärällä jalalla?

4_25.jpg

Maanantai aamu koitti, ja lapset juoksevat kouluun. Viimeistään koulusta tultua hymyn pitäisi hyytyä.

4_26.jpg

Hyi yäk, minua ällöttää tuommoinen kouluun meno pirteys simeillä. Odota vain Milli, takaisin tultaessa et tahdo enää kuulla sanaa "koulu". *Murhaava ilme*

4_27.jpg

Ja nämä kaksi yrittävät vieläkin tavoitella unelmiaan. Ella julkkiskokkeutta, ja Kreivi kuuden lapsen naimisiin menoa. Harmi vaan, Kreivin työ ei liity mitenkään hänen unelmaansa.

4_28.jpg

Ihanaa, Joel kaupassa pieremässä tähtiä. Ja sitä sitten mietitään kotona mitä varten tätä taloa kierretään kaukaa.

4_29.jpg

Oh, haamu. Ei luulisin että tämä perhe on hankkinut koiran. Tämä siis selittää Joelin kummalliset pierut.

4_30.jpg

Saanen esitellä. Bella, berninkoira (en varma!) ja juuri ostettu. Joel ei päässyt etupenkille, sillä Bella on Katien uusi höppelispöppelis nassu.

 

Jatkoa seuraa. *murhaava katse again* Kommentointi on sallittua. :D