Anteeksi osan viivästyminen. Olen yrittänyt vähän pelatakin legacya eteenpäin, mutta minulle sattui erittäin raivostuttava takaisku, saattaa olla, että legacy päättyy, jos välit korjaantuvat kivuliaan hitaasti...

15_1.jpg

"Hakunamatata!" Nallen suu revähti auki nähdessään edessään kuvan kauniin Sorja Latvalan. Ensin Nallen mielessä kävi, että onni että muutimme takaisin Kauhalinnaan.Totta, Strösellojen perhe kyllästyi nopeasti Leutolaaksoon, ja palasivat Kauhalinnaan.

15_2.jpg

Sillä välin kun Nalle kuolasi Sorjan kanssa treffeillä, saapui adoptio lapsi Kuutti. Kyllä vain, Elinan elämäntavoite muuttui kuusi lapsista naimisiin tavoitteeksi, joten jouduimme hankkimaan lapsia lisää.

15_4.jpg

Yhden näköisyys oli ilmetty! Mini Kreivi! Kreivin paluu oli tapahtunut... Elina vertasi Kuuttia kauan Kreivin valokuvaan, ja oli ihmeissään; eikai tämä vain olisi Kreivin syrjähyppy lapsi?

15_5.jpg

"Isä! Isä! Meidän taloon on tullut poika, äiti sanoi että se näyttää hänen isoisoisältään! Tule katsomaan, se on tosi ruma, sillä on tyhmät hiuksetkin, hihi."

15_6.jpg

Koska lapsia oli jo paljon, täytyi taas soitella yksityiskoulun rehtorille. Rehtori tulikin vierailulle, ja taloa esiteltäessä hänen mielipiteensä olohuoneesta oli "Voiko näin kaunista teeveetä ja kamiinaa ollakkaan?"

15_7.jpg

Elina laittio ruokaan kultapölyä, joka sai hiillostetun monnin kimaltelemaan. Elinan elämänilo oli kuitenkin kadonnut, hän oli joutunut masennuksen syövereihin. Päiväisin Elina laahusi talossa yöpuku päällään, yöllä myös.

15_8.jpg

Mutta mitenkäs nuoren parin treffit sujui? Mainiosti. Nalle oli herras mies, ja vei tytön syömään romanttiseen ravintolaan Stadissa.

15_9.jpg

Ruokaa odottaessa Nalle kertoi sukulaistensa haudoista, joka oli _einiinromanttista_. Sorja yritti esittää kiinnostunutta, mutta esitys oli aika huono.

15_10.jpg

"Sinä olet... kau.. kaunis Sorja" Sanoi Nalle, ja Sorja oli aivan otettu. Tuon leveämpää virnettä et saa muutakuin lakanoiden välissä, Nalle.

15_11.jpg

Juuri ennen ensisuudelmaa Nallen naamaan tuli finnejä. Miksi aina minun lempipoikaani pitää kiusata? Sorja ei kuitenkaan välittänyt Nallen kukkivasta naamasta, vaan antoi märän suukon ja lähti.

15_12.jpg

Yliopistoon lähtö oli seuraavana päivänä, ja Sorja meni Nallen mukana. Kaunis oot, tervetuloa legacyni seuraavaksi super synnyttäjäksi.

15_13.jpg

Nalle perässä, ja nam! Mikä komistus, tuon voisin syödä paljain käsin. Mmm.

15_14.jpg

Ja Nallekin ajattelee varmasti samallalailla Sorjasta pian, kuin minä tuossa ylepänä. Nenä kourkin tuli hankittua, voi kun sinä olet kaunis Sorja.

15_15.jpg

Kuutin ensimmäinen koulupäivä, ja kerrankin joku menee myrtsinä kouluun. Jihuu!

15_16.jpg

Heti kun lapsi katras oli lähtenyt kouluu, niin saapui tuttu viime jasoista herra paikalle. Kenen vuoro on nyt?

15_17.jpg

Botti. Niin se aika menee, ja pian varmaan myös Kuoleman saldo, soittelee se nykyään niin usein tuonne ylemmälle herralle.

15_18.jpg

Heippa rakkaani, jyrsi kunnolla taivaan luita. Olit ihana.

15_20.jpg

Nestori juoksi masentuneen äitinsä luokse toisena päivänä kymppi kourassa. "Äiti kats..! Sinä olet lihonut!"

15_21.jpg

Aivan, kuten tässä kuvassa näkyy, Elina oli taas raskaana. Sähköiskun tyttö sai, kun joi saappaasta tehtyä juomaa. Yh, kenen jalassa sekin oli ollut.

15_22.jpg

Ja vatsa senkun pyöristyy, pian olisi taas talossa rääkyviä pentuja.

15_23.jpg

Syksy tuli, ja lehdet vaihtoi väriä. Haravoinnin aika, mutta kuka perheestä jaksaa?

15_24.jpg

On muuten siististi pudonneita lehtiä, kaikki neliön muodossa. Ainakin helpottaa haravoitsijan työtä, ken onkin.

15_25.jpg

Taavihan se. Kukaan muu perheistä ei ehtinyt, joten yöpuku päälle, ja pihalle harava kädessä! Tästä miehestä pitää ottaa mallia.

15_26.jpg

Kurkkusato valmistui syksyllä, nyt saataisiin kurkkusoppaa!

15_27.jpg

Eräänä yönä Elina tunsi kouristukset, ja rupesi itkemään. "Ei hi*to, miten minä aksan sinut synnyttää, elämä on pelkkää synnyttämistä, kukaan ei välitä.. Snf"

15_28.jpg

Lopulta vauva saatiin pihalle, ja se nimettiin Hessuksi. "Olethan sinä söpö, mutta sinä sait minut kärsimään..."

15_29.jpg

Äidin silmät, isän hiukset. Hessu ja Mikki on jo täsä suvussa, onko siis seuraavaksi Aku vai Iines?

15_30.jpg

Päättäkäämme tarina onnelliseen vanhemiseen, joka tapahtui Kinuskin kohdalla.

---

Haluaisitteko että teen sukupuun?